Recensies

Altijd fijn om te horen hoe de feestjes geweest zijn en de meisjes het hebben ervaren. Hier lees je wat anderen van de make-up feestjes van Mooi met Astrid vonden. Heb je vragen, wil je meer informatie of een afspraak maken voor een workshop? Neem dan contact op.

Heel leuk een aanrader!

Het was ontzettend leuk. Normaal gaan wij altijd ergens heen maar vanwege de corona maatregelen hadden we deze optie niet. Ik ben toen gaan zoeken wat een alternatief zou kunnen zijn en kwam toen bij Mooi met Astrid. De meiden die op het partijtje waren zijn in de leeftijd 10-11 en allemaal met interesse in make-up. Astrid heeft het echt ontzettend leuk gedaan, de fotoshoot was ook heel leuk, meiden konden een boa of hoedje opzetten. Ik kan Iedereen aanraden om dit te doen.

Elly

Wij vonden het feestje geweldig

Ik persoonlijk vond het prachtig feestje, de meiden tevreden, heel professionele aanpak, superleuke foto’s.

Liuba

Geweldig

Heel erg leuk feestje voor onze dochter. Astrid is heel geduldig en maakt er wat gezelligs van. Onze dochter en haar vriendinnen hebben een leuke middag gehad.

Anique

Boven verwachting

Fantastisch make-up feest voor m’n dochter (10jr) en haar vriendinnen! Astrid heeft alles prima verzorgd! Zelf kon ik lekker vanaf de bank toekijken naar de meisjes die zich even echte vrouwen waanden. Het was een droom die uitkwam voor mijn dochter. Een topmiddag waar we nog van nagenieten met de vele foto’s die Astrid heeft gemaakt. Een aanrader!

Lin

Fantastische beleving voor deze 6 meiden

Ik zou Astrid zo weer vragen voor dit make up feestje voor meiden van een jaar of 10. De meiden waren zo nieuwsgierig en vonden het supergaaf om op deze manier make up te ontdekken. En dan ook nog een fotoshoot erbij dat maakte het feest helemaal af.
Ik hoefde zelf ook helemaal niks te doen want Astrid had echt voor alles gezorgd, inclusief limonade (inclusief bekers) en snoep voor de meiden. Superleuk!!!!

Ellemieke

Fantastisch

Een super geslaagd feest! Alles was goed verzorgd, Astrid is superleuk met de kids! Het was boven verwachting!
Christel

Volgen op de Socials

Volg mij op Facebook en Instagram voor meer foto's en filmpjes van de make-up feestjes en Mooi met Astrid.

   

Mooi met Astrid

De Schepegaten 25
2421 TJ Nieuwkoop

Telefoon: 06-25521785
info@mooimetastrid.nl

© Mooi met Astrid 2024