Beauty box

Thuis een kinderfeestje voor je dochter organiseren met de ‘Mooi met Astrid make-up beauty box’? Bestel de box inclusief make-up en verzorgingsproducten, maar ook leuke spellen en video’s om het make-up feestje te laten slagen!

Vind jij het ook moeilijk om elk jaar weer iets leuks te verzinnen voor het verjaardagsfeestje van je dochter? Het plannen en organiseren van een kinderfeestje voor je dochter kan namelijk best een flinke opgave zijn. Ten eerste wil je ieder jaar origineel zijn en met wat nieuws komen en daarnaast is het regelen van o.a. begeleiding en vervoer op de dag zelf ook knap lastig. Om die reden heb ik een mooi concept. Een superleuk aanbod dat het organiseren van een kinderfeestje voor je dochter alleen maar leuker en makkelijker maakt: de ‘Mooi met Astrid make-up beauty box’ voor thuis.

Ook heel erg leuk als aanvulling voor een slaapfeestje!

Een huisfeestje is nog nooit zó leuk geweest!

Wil je meer dan alleen de beauty box om jezelf en je vriendinnetjes een leuke middag te bezorgen? Dan is een make-up feestje georganiseerd door Mooi met Astrid zeker iets voor jou! Lees er meer over op deze pagina >>

Wat mag je verwachten wanneer de beauty box thuis wordt bezorgd?

Wanneer je besluit om het kinderfeestje van jouw dochter thuis te organiseren met de beauty box, is plezier gegarandeerd! De box is gevuld met heerlijke huidverzorgingsproducten en de mooiste make-up voor jouw meisje en al haar vriendinnetjes. Maar, dat is nog (lang) niet alles! Naast alle fijne verzorgingsproducten en make-up, zit er in de beauty box ook een nagellakspel, een vriendinnen-vragenlijst én een leuke variant op het bekende spel truth or dare!

Thuis een kinderfeestje voor je dochter organiseren. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Het is supersimpel! Zorg voor een gezellig gedekte tafel en een feestelijk versierd huis. Wat de volgende stap is? Het aanzetten van de online video’s die ik beschikbaar stel tijdens het kinderfeestje. Wel zo handig, want zo hoef jij zelf niet aan de slag met het opmaken van de meisjes, maar kunnen ze dit helemaal zelf! In deze video leg ik stap voor stap uit hoe de meisjes de mooiste make-upcreaties aanbrengen bij zichzelf of elkaar! 

Handig om te weten:

 • Voor de ‘Mooi met Astrid make-up beauty box’ hoef je de deur niet uit. De box wordt bij jou thuis geleverd en vervolgens kan het feest beginnen!
 • Ook na het feestje hebben jouw dochter en haar vriendinnen nog lang plezier van de beauty box. Zowel de box als de inhoud (inclusief spellen) hoeft namelijk niet geretourneerd te worden.
 • De minimale leeftijd voor de beauty box aan huis is 9 jaar. De inhoud is gebaseerd op 6 kinderen.
 • Bestel de ‘Mooi met Astrid make-up beauty box’ minimaal 2 weken van tevoren.

De box is inclusief:

 • Prachtige beauty box met make-up (inhoud beauty box kan verschillen).
 • Verzorgingsproducten (reinigingsmilk, oogmake-upremover, masker, dagcremé en nagellakremover).
 • Stap voor stap video’s, waarbij ik bij mijn 10 jarige model Donna alle stappen laat zien: gezichtsverzorging, masker, poederen, blush, oogmake-up en de lippen.
 • Wattenschijfjes en wattips.
 • 6 spiegels
 • 6 kwastensets
 • 5 uitnodigingen
 • Deze is op stevig papier uitgeprint en inbegrepen in de beauty box.
 • Vriendinnen vragenlijst ‘Hoe goed ken je mij party spel’ (20 vragen).
 • Durf en Waarheidspel 2x 30 opdrachten.

De spellen zijn inclusief uitleg per video. Ook is de uitleg te downloaden.

De prijs voor dit prachtige complete pakket en gegarandeerd een middag vol gezelligheid is € 130,- exclusief € 7,95 verzendkosten. Afhalen is ook mogelijk.

Ik ontvang graag meer informatie

4 + 3 =

“Het was heel leuk, maar ook heel duidelijk! Groetjes, Juul”

“Heel leuk en duidelijk en veel geleerd. Groetjes, Tatum”

“Het was superleuk vooral voor meiden die make-up leuk vinden. De spelen waren superleuk. De filmpjes waren heel leuk en duidelijk. Groetjes, Frederique”

“Ik vond het super leuk!!! En de foto’s heel leuk om te maken en dat nagelakspel vond ik ook heel leuk. Feline”

“MAKE-UP! Ik vond het super leuk. En de filmpjes zijn super leuk en duidelijk. Het is zeker een aanrader! Groetjes, Donna”

“Super leuk en goede uitleg! Naomi”

‘Mooi met Astrid make-up beauty box’!

Voor vragen of meer informatie kun je mij mailen: info@mooimetastrid.nl
Mocht het gewenst zijn dat ikzelf aanwezig ben tijdens het kinderfeestje, dan kan dit natuurlijk ook!
Klik dan hier voor meer informatie.

Volgen op de Socials

Volg mij op Facebook en Instagram voor meer foto's en filmpjes van de make-up feestjes en Mooi met Astrid.

   

Mooi met Astrid

De Schepegaten 25
2421 TJ Nieuwkoop

Telefoon: 06-25521785
info@mooimetastrid.nl

© Mooi met Astrid 2024