Over Astrid

Spontaan, enthousiast, leergierig en sociaal, dát is hoe familie en vrienden mij beschrijven. Ik ben Astrid Pieterse en ik kan niet wachten om jouw dochter te verrassen en verwennen met het allermooiste make-upfeestje dat zij zich kan wensen.

Vroeger wilde ik graag kraamverzorgster worden. Het leek mij fantastisch om al die schattige baby’s te verzorgen, al was het huishouden doen toen niets voor mij. Zo ben ik lang zoekende geweest naar mijn passie. Mijn voorkeur ging uit naar iets wat mij écht gelukkig zou maken en daarom startte ik in 2008 met mijn eigen bedrijf. Ik gaf vrouwen advies op het gebied van kleur en stijl en voegde hier al snel het aanbrengen van bijpassende make-up aan toe. Vervolgens rondde ik de opleidingen Visagie en Hairstyling af en uiteindelijk besloot ik om voor de bruiden te gaan.

“Lange tijd ben ik werkzaam geweest als bruidsstyliste, maar het organiseren van kinderfeestjes is nooit uit mijn gedachten geweest!”

De fotoshoot is er eentje om niet snel te vergeten: met mijn spiegelreflexcamera leg ik de meisjes vast op een gezellige, laagdrempelige manier! Benieuwd naar de foto’s? Deze bekijk je allemaal op deze pagina >>
Tot op het moment dat een coach mij adviseerde om mijn focus te richten op één ding, heb ik, tussen al mijn werkzaamheden door, altijd kinderfeestjes verzorgd. Jeetje, wat haalde ik daar veel plezier uit! Ik koos toentertijd voor de bruiden en ik ben gestopt met de kinderfeestjes. Voor dat moment vond ik dat ook de juiste beslissing. Ik heb genoten van de afgelopen jaren als bruidsstyliste. Toch vond ik het in 2020 tijd om mij weer voor de volle 100% te focussen op het verzorgen van de meest prachtige make-up feestjes voor ieder meisje van 9 tot 12 jaar!

“Doordat ik mij nu veel meer bezighoud met het verzorgen van de allermooiste make-up feestjes, maak ik niet alleen mijzelf, maar ook heel veel meisjes intens gelukkig!”

Tijdens het feestje zorg ik dat alles aanwezig is en dat de meisjes alleen maar hoeven te genieten van alles wat hen overkomt. Ook leg ik de meisjes natuurlijk goed in de watten! Wanneer ze er allemaal op en top uitzien, is het tijd voor de fotoshoot en is het aan hen of zij alleen, samen en/of met de hele groep op de foto gaan!

Al met al is het volgens mij wel duidelijk: ik heb de allerleukste baan die er is!

Liefs, Astrid

Volgen op de Socials

Volg mij op Facebook en Instagram voor meer foto's en filmpjes van de make-up feestjes en Mooi met Astrid.

   

Mooi met Astrid

De Schepegaten 25
2421 TJ Nieuwkoop

Telefoon: 06-25521785
info@mooimetastrid.nl

© Mooi met Astrid 2024