The best way to make children good is to make them happy.

– Oscar Wilde

Over Astrid

Spontaan, enthousiast, leergierig en sociaal, dát is hoe familie en vrienden mij beschrijven. Ik ben Astrid Pieterse en ik kan niet wachten om jouw dochter te verrassen en verwennen met het allermooiste make-upfeestje dat zij zich kan wensen.

Vroeger wilde ik graag kraamverzorgster worden. Het leek mij fantastisch om al die schattige baby’s te verzorgen, al was het huishouden doen toen niets voor mij. Zo ben ik lang zoekende geweest naar mijn passie. Mijn voorkeur ging uit naar iets wat mij écht gelukkig zou maken en daarom startte ik in 2008 met mijn eigen bedrijf. Ik gaf vrouwen advies op het gebied van kleur en stijl en voegde hier al snel het aanbrengen van bijpassende make-up aan toe. Vervolgens rondde ik de opleidingen Visagie en Hairstyling af en uiteindelijk besloot ik om voor de bruiden te gaan.

“Lange tijd ben ik werkzaam geweest als bruidsstyliste, maar het organiseren van kinderfeestjes is nooit uit mijn gedachten geweest!”

Tot op het moment dat een coach mij adviseerde om mijn focus te richten op één ding, heb ik, tussen al mijn werkzaamheden door, altijd kinderfeestjes verzorgd. Jeetje, wat haalde ik daar veel plezier uit! Toch koos ik toentertijd voor de bruiden en liet de kinderfeestjes links liggen. Of ik daar goed aan heb gedaan? Als ik eerlijk ben, heb ik best spijt gehad van deze beslissing. Juist om die reden ben ik nu extra trots om te vertellen dat ik mij inmiddels voor de volle 100% focus op het verzorgen van de meest prachtige make-upfeestjes voor ieder meisje van 9 tot 12 jaar!

“Doordat ik mij nu veel meer bezighoud met het verzorgen van de allermooiste make-upfeestjes, maak ik niet alleen mijzelf, maar ook heel veel meisjes intens gelukkig!”

Tijdens het feestje zorg ik dat alles aanwezig is en dat de meisjes alleen maar hoeven te genieten van alles wat hen overkomt. Ook leg ik de meisjes natuurlijk goed in de watten! Wanneer ze er allemaal op en top uitzien, is het tijd voor de fotoshoot en is het aan hen of zij alleen, samen en/of met de hele groep op de foto gaan!

“De fotoshoot is er eentje om niet snel te vergeten: met mijn spiegelreflexcamera leg ik de meisjes vast op een gezellige, laagdrempelige manier!”

Al met al is het volgens mij wel duidelijk: ik heb de allerleukste baan die er is!

Liefs Astrid