The best way to make children good is to make them happy.

– Oscar Wilde

Kindermake-upfeestje voor meisjes van 9-12 jaar

Mijn naam is Astrid en ik ben een professionele visagiste. Dit houdt in dat ik al vaak de make-up heb mogen verzorgen van heel veel meisjes en vrouwen en dat ik ook jullie graag help en adviseer. Samen maken we er een superleuke glamour-middag van en wees vooral niet bang dat je, je gaat vervelen. Er staat namelijk heel veel leuks op het programma….

Wat gaan we doen?

 • Gezichtsreiniging | Voordat we starten met de make-up is het natuurlijk héél belangrijk dat jullie gezichtjes goed schoon zijn.
 • Gezichtsmaskertje | Pure verwennerij dit maskertje! We verwijderen het met een lekker warm en super zacht handdoekje.
 • Nagellak | Want bij een mooie make-up, horen natuurlijk prachtige nagels!
 • Make-up | Van oogschaduw tot blush en van mascara tot lipgloss: je kiest precies wat jij mooi vindt.
 • Fotoshoot | Al die mooie meiden moeten natuurlijk met elkaar op de foto om thuis te kunnen laten zien hoe gezellig het is geweest!

Welke kleding trekken jullie eigenlijk aan naar het kindermake-upfeestje?

Tijdens de fotoshoot kunnen jullie mijn kleurrijke boa’s, vrolijke hoedjes, grappige brillen en modieuze tasjes lenen, maar misschien vind je het ook leuk om onderling een kledingthema af te spreken? Zo zijn jullie outfits mooi afgestemd op elkaar en zullen de foto’s nóg gezelliger worden! Hieronder wat tips:

 • Zwart/wit | De gekleurde accessoires vallen dan éxtra op!
 • Spijkerbroek met rood T-shirt | Of misschien is paars juist wel jouw lievelingskleur?
 • Glitter and glamour | Lovertjes, glimmers en pailletten. Je bent tenslotte maar één keer per jaar jarig!

En dit vonden andere meisjes van het make-up feestje

 • “Ik vond alles echt super leuk. Ik ben sprakeloos” Nikki
 • “Ik vond dit feestje echt heel leuk. Het was het leukste feestje wat ik ooit heb meegemaakt” Zoë
 • “Foto’s maken vond ik heel leuk met de boa’s, petjes en brillen” Nienke
 • “Super is het hier. Ik lijk wel een topmodel” Isa
 • “Dit is het beste partijtje ooit. Het krijgt van mij een 10+” Roos
 • “Het was geweldig. Het was gewoon een spa” Celine
 • “Ik vond het super leuk en u bent ook heel leuk en al dat roze en nagellak enzo vond ik tof. U bent lief, leuk en gezellig. Dikke knuffels” Cindy
 • “Super gaaf. Veel gelachen en veel geleerd Xjes” Julia

Handige informatie voor de papa’s en mama’s

 • Het make-upfeestje duurt in totaal ongeveer 2-2,5 uur en de prijs bedraagt € 17,50 per kind.
 • Er is een minimum van 6 en een maximum van 8 kinderen. Ik kom graag bij jullie langs met alle benodigdheden om een superleuk feestje te geven. Ik reken een reis/onkostenvergoeding van € 0,35 cent per kilometer. Alleen begane grond.

Het make-up feestje is inclusief:

 • Cadeautje voor de jarige-jet.
 • Geschenkje voor de vriendinnen.
 • Limonade en lekkers.
 • Gebruik van alle aanwezige schoonheidsartikelen en accessoires.
 • Foto’s die ik per email naar jullie verstuur.

De foto’s die op de website staan zijn met goedkeuring van de ouders/verzorgers op de website geplaatst, Mooi met Astrid zal nooit foto’s toevoegen als ouders hier niet akkoord mee zijn.


Neem gerust contact met mij op!

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden en/of beschikbaarheid? Stuur dan een mailtje naar info@mooimetastrid.nl en ik doe mijn best om binnen 24 uur te reageren. Natuurlijk mag je ook altijd telefonisch contact met mij opnemen 06-25521785 en spreek gerust mijn voicemail in wanneer ik niet in de gelegenheid ben om op te nemen. Ik bel dan zo spoedig mogelijk terug!

Neem contact op